Your browser does not support JavaScript!


Soort onderdeel: 


Verwarming, ventilatie, airconditioning Mercedes Sprinter 906 inclusief aanjagerweerstand, verwarmingsklep en ventilatormotor


Verwarming, ventilatie en airconditioning zijn systemen die de temperatuur in de bestuurderscabine regelen. Het ventilatiesysteem is het belangrijkste temperatuurregelsysteem, het enige dat onafhankelijk werkt. Verwarming en airconditioning zijn afhankelijk van het ventilatiesysteem, omdat de ventilator lucht in de cabine brengt via de juiste route - via de airconditioningverdamper of verwarming.
De tweede generatie Mercedes Sprinter werd geprezen als de beste bestelwagen in zijn klasse. Deze titel dankt hij aan zijn betrouwbaarheid, voldoende vermogen, rijke uitrusting en geavanceerde systemen die de veiligheid garanderen en het rijden vergemakkelijken. De Mercedes Sprinter II was niet alleen succesvol in Europa, maar ook in de Verenigde Staten. Het was daar verkrijgbaar onder de merken Freightliner Sprinter en Dodge Sprinter. Vanwege verschillende marktkenmerken en verschillende emissienormen op de Amerikaanse markt, werd de Sprinter verkocht met een 3,5 V6-motor met 258 pk, wat hem de krachtigste van het hele motorengamma maakt. Een door Mercedes geïntroduceerde innovatie is het adaptieve ESP-systeem. Dit systeem berekent het zwaartepunt van de bestelwagen en past zich daaraan aan, waardoor het hoogste veiligheidsniveau wordt gegarandeerd.

Verwarming Mercedes Sprinter W906

Meer tekst
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe
0 producten
Nederlands Social Media