Your browser does not support JavaScript!


TRANSIT MK1

mk1pickup Ford Transit MK1 werd geproduceerd in 1965 en werd de directe opvolger van de Ford Taunus Ford Transit. Transit MK1 begon een lange geschiedenis van de productie van het busje. Vandaag ontmoeten op          de weg Ford Transit MK1 al grensde aan het wonderbaarlijke.

In de wereld zijn er vele fans van de Ford Transit MK1. Transit Center omdat het bedrijf richt zich uitsluitend op de handel in onderdelen voor de Ford Transit. Daarom hebben we besloten om de verwachtingen van de klant te voldoen. Binnenkort worden gelanceerd in onze winkel een nieuwe sectie: Transit MK1. Als het enige bedrijf in de wereld zullen we bieden u nieuwe en gebruikte onderdelen voor Ford Transit MK1 samen.

Ford Transit MK1 uitgevoerd in vele variëteiten van klassiek van de personenauto's en zelfs 4x4 bestelwagens. Ford Transit luidde een tijdperk en de nieuwe normen voor bedrijfswagens.

Veel eigenaren van Ford Transit MK1 probeert om het te herstellen in zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Het is een grote uitdaging, omdat weinige fabrikanten momenteel onderdeel van de plannen om onderdelen voor de oudere modellen van de Ford Transit produceren. Sorry, gebruikte onderdelen vaak laat veel te wensen over en is niet geschikt voor hergebruik. Daarom is de Transit Center verkoopt de enige bewezen en volledig functionele componenten voor deze modellen.

mk1

Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
0 producten
Nederlands Social Media