Your browser does not support JavaScript!


Verklaring van terugtrekking uit een overeenkomst op afstand

De Koper met de status van een Consument en ondernemer kan, wanneer een specifieke transactie geen verband houdt met zijn zakelijke activiteit, kan zonder opgave van reden van het contract voor de verkoop van Goederen die hij heeft gekocht van het Transit Center, afzien en een relevante verklaring indienen binnen 14 dagen na de datum van vrijgave van de Goederen (dwz vanaf de datum van ontvangst van het Product door de Consument).

Een consument die zich terugtrekt uit een overeenkomst op afstand, stuurt het product op eigen kosten naar de verkoper. Goederen moeten binnen 14 dagen worden verzonden vanaf de datum van oproeping van terugtrekking uit het contract.

Voor producten die door het bedrijf worden gekocht, is een afgedrukt en ondertekend formulier vereist dat bij het geretourneerde pakket moet worden gevoegd.

Verklaring van terugtrekking uit een overeenkomst op afstand

Ik deel u hierbij mee dat het contract is ontbonden voor de verkoop van de goederen en stuur het in ongewijzigde staat terug.

(volledige naam van het geretourneerde onderdeel)

(zichtbaar in de e-mail die de bestelling bevestigt)

(dd.mm.yyyy)

Dit bedrag wordt teruggegeven aan de koper op een bankrekening of PayPal-rekening, afhankelijk van de gekozen optie bij het plaatsen van de bestelling in de winkel.

Validatie code

 *
Voer de tekens in het grijze vak.
Formulier in .pdf (afdrukbaar) - vereist bij aankoop voor een bedrijf (factuur).

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe