Your browser does not support JavaScript!


De populairste merken bestelwagenonderdelen:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
parts quality
Kwaliteit onderdelen
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
parts quality
Kwaliteit onderdelen

Bestelwagen onderdelen merken


Wij verkopen alleen beproefde bestelwagenonderdelen van betrouwbare fabrikanten. Onze winkel biedt zowel originele onderdelen (Ford OE) als reserveonderdelen. De bestelwagenonderdelenmerken die in onze shop verkrijgbaar zijn, zijn Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW en TYC. Sommige onderdelenfabrikanten zijn gespecialiseerd in het maken van onderdelen voor bestelwagens die niet meer in productie zijn. Onderdelen voor zo'n voertuig kopen bij een officiële dealer kan simpelweg niet mogelijk zijn. Daarom hebben wij contacten gelegd met onderdelenfabrikanten uit de hele wereld om u de beste bedrijfswagenmerkproducten op de markt te kunnen aanbieden. Het is vermeldenswaard dat bestelwagenfabrikanten heel vaak de productie van specifieke onderdelen uitbesteden. Daarom zijn sommige reserveonderdelen, zoals LUK koppelingen, precies dezelfde onderdelen die in de fabriek op lichte bedrijfsvoertuigen worden gemonteerd. Onderdelen van topkwaliteit, zoals Trateo, die topkwaliteit bieden tegen een concurrerende prijs, zijn ook een interessant alternatief.

Fabrikanten van bestelwagenonderdelen

Fabrikanten van busonderdelen staan voor een grote logistieke en organisatorische uitdaging. Enerzijds moeten zij de kwaliteit van hun producten waarborgen, anderzijds moeten zij de productiekosten verlagen om hun aanbod concurrerend te houden. Daarom kiezen veel fabrikanten van bestelwagenonderdelen ervoor hun productie te verplaatsen naar Azië, waar de arbeidskosten aanzienlijk lager zijn. In dit geval wordt een overeenkomstig bedrag aan de prijs van de producten toegevoegd om rekening te houden met transport en distributie. Als u een product van een bepaald merk bestelwagenonderdelen wilt kopen, dan kunt u dat doen in onze online shop.

Auto-onderdeel merk en productkwaliteit

Internationale benamingen worden gebruikt om het merk van bedrijfswagenonderdelen in te delen: OE, OEM, OEQ, AM. De afkorting OE verwijst naar originele onderdelen, die rechtstreeks van de autofabrikant komen. Zij zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de garantiebepalingen voor de aankoop van lichte bedrijfsvoertuigen. Onderdelen met de aanduiding OEM verwijzen naar merken bestelwagenonderdelen die van precies dezelfde productielijnen komen als de originele producten (bijv. TRW). De volgende kwaliteitsklasse is OEQ, d.w.z. onderdelen met een kwaliteit die de originele producten dicht benadert. Deze onderdelen zijn verkrijgbaar bij groothandelaars en autozaken. Aftermarket merken verwijzen naar een groep onderdelen die met andere materialen en technologie zijn vervaardigd dan de originele producten. Dit zijn gewoon vervangingsonderdelen van lagere kwaliteit.

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe