Your browser does not support JavaScript!


Nissan NV400 - nieuwe naam, nieuw model, nieuwe stijl

Nissan NV400 is een ander resultaat van samenwerking tussen drie automobielbedrijven. De bus presentatie vond plaats in 2010 tijdens de beurs voor bedrijfsvoertuigen in Hannover. De Nissan NV400 is ontworpen door het European Design Centre van Nissan. Deze bus verschilt enigszins van de twee modellen. Het heeft een compleet ander radiatorrooster, voorbumper, motorkap en koplampen, die in Nissan zijn geïntegreerd met LED-daglichten.

Nissan NV400 onderging, net als de andere bedrijfsvoertuigen, een delicate modernisering in 2014. Allereerst was er een uitgebreid assortiment van 2,3-liter motoren uitgerust met een of twee turbocompressoren (BiTurbo). Motoren uitgerust met één turbocompressor genereren 110 PK of 125 PK, motoren uitgerust met twee turbochargers genereren 135 PK en 163 PK. De 150 pk-variant uitgerust met één turbocompressor is ook toegevoegd aan het aanbod van turbocompressoren.

Nissan NV400 is, net als de andere bestelwagens, het resultaat van samenwerking tussen drie merken. Het is beschikbaar in vier wielbasisversies. Modellen gemarkeerd als L1 hebben een wielbasis van 3182 mm en voorwielaandrijving, modellen L2 - 3682 mm (FWD), auto's gemarkeerd als L3 zijn er in twee versies: L3 - 4332 mm (FWD) of L3 - 3682 mm (RWD), de L4 - 4332 mm (RWD) versie was ook beschikbaar. Zoals u ziet, kan de Nissan NV400 worden uitgerust met voorwielaandrijving (FWD) of achterwielaandrijving (RWD).

Tot nu toe heeft Nissan geen nieuwe generatie NV400 gepresenteerd. De fabrikant heeft dit model ook van zijn website verwijderd. Hoewel Opel Movano en Renault Master eind 2019 nieuwe generaties van hun bestelwagens presenteerden, deed Nissan het niet.

<- Terug naar geschiedenis Nissan Interstar Lees volgende Nissan Interstar ->
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe