Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Het logo van het Transit Center is een combinatie van symbool en tekst. Het logo van Transit Center bestaat uit een regelmatige zeshoek waarin de letters T en C zijn verborgen. Deze letters symboliseren de bedrijfsnaam Transit Center. Het woord Transit heeft hier een belangrijke betekenis. Vanaf het begin is ons bedrijf geassocieerd met de verkoop van Ford Transit onderdelen. Het woord Center staat voor een centrum, d.w.z. een plaats waar u alle onderdelen voor uw voertuig kunt vinden. Het Transit Center-logo bestaat in twee versies: de officiële - het symbool staat bovenaan, en de alternatieve - het symbool staat links. Wij gebruiken de alternatieve versie van het logo op de winkelpagina.

Transit Center logo

Met zijn unieke logo en opvallende kleuren onderscheidt Transit Center zich van de concurrentie. Het logo van het bedrijf toont de oranje TC-letters, die doen denken aan een tandwiel in een modernistisch ontwerp, geplaatst binnen een regelmatige zeshoek. Met dit motief wordt gezinspeeld op kracht, duurzaamheid en constante innovatie in de autowereld. Het Transit Center-logo was te zien op veel van de projecten die we hebben uitgevoerd - bestelwagens en racewagens. De kleuren waarmee we ons identificeren zijn oranje, zwart en grijs.

De betekenis van de kleuren in TC

Oranje symboliseert de energie, het optimisme en de ondernemersgeest die inherent zijn aan onze filosofie. Deze kleur trekt de aandacht, wordt geassocieerd met innovatie en drukt onze niet aflatende drang naar voortdurende verbetering uit. Zwart daarentegen wordt geassocieerd met elegantie, professionalisme en zelfvertrouwen. In ons bedrijf betekent het dat we zorg dragen voor elk detail en streven naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en klantenservice. Grijs symboliseert degelijkheid en stabiliteit, wat vooral belangrijk is in de automobielsector, waar betrouwbaarheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn.

In het Transit Center combineren we deze drie kleuren om een unieke en gedenkwaardige ervaring voor onze klanten te creëren. We richten ons op een positieve sfeer die ons motiveert om te blijven groeien, terwijl we onze klanten een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Wij nodigen u uit om met Transit Center samen te werken - een betrouwbare partner in de wereld van bestelwagenonderdelen. Samen kunnen we uitzonderlijke resultaten behalen en bijdragen aan het succes van uw bedrijf!
 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe