Your browser does not support JavaScript!


Transit Courier 2024 - beste in Euro NCAP veiligheidstests

Ford Transit Courier 2024 heeft zich ontpopt als een game-changer in het bedrijfswagensegment door de prestigieuze platina veiligheidsprijs van Euro NCAP in de wacht te slepen. Deze onderscheiding is vooral opmerkelijk omdat deze werd behaald onder de nieuwe, strengere testprotocollen die in 2023 werden geïntroduceerd. Het succes van de Transit Courier 2024 luidt een nieuw tijdperk in op het gebied van voertuigveiligheid en vormt een benchmark voor toekomstige modellen.

Prestatie op het gebied van veiligheid: Hoogste score ooit van Euro NCAP

De opmerkelijke prestatie van de Transit Courier 2024 in de veiligheidstests van Euro NCAP is niet minder dan historisch te noemen, met een recordscore van 93%. Deze prestatie toont niet alleen de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van de bestelwagen aan, maar weerspiegelt ook de cruciale rol van ADAS bij het verminderen van de ernst van ongevallen waarbij bestelwagens betrokken zijn, een zorg die Euro NCAP in haar recente rapporten benadrukt. Bestelwagenonderdelenvind je in onze online winkel.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Geavanceerde veiligheidstechnologie: een standaard in de Transit Courier 2024

De Transit Courier 2024 zet een nieuwe standaard in veiligheidstechnologie en is uitgerust met baanbrekende functies zoals het Lane Keeping System en het dodehoekinformatiesysteem. Deze technologieën dragen in belangrijke mate bij aan zijn indrukwekkende Euro NCAP-score, waarbij ook de Intelligent Speed Assist hoge cijfers krijgt. Ford Pro's toewijding aan veiligheid blijkt duidelijk uit het feit dat deze geavanceerde functies standaard zijn in het hele Ford Transit Courier 2024-gamma.

Integrale veiligheid voor alle modellen

De uitgebreide veiligheidsaanpak van de Transit Courier 2024 is van toepassing op alle modellen. Dit omvat de benzine-, diesel- en de toekomstige elektrische E-Transit Courier. Deze brede toepassing van eersteklas veiligheidsvoorzieningen op verschillende aandrijflijnen toont de holistische benadering van Ford op het gebied van voertuigveiligheid, die ervoor zorgt dat hoge normen worden gehandhaafd ongeacht het model. Wij adviseren transit courier motorkapslot uit onze winkel.

Ford Transit Courier 2024 Euro NCAP

Euro NCAP: een nieuwe industriestandaard

De secretaris-generaal van Euro NCAP, Michiel van Ratingen, heeft de Transit Courier 2024 geprezen voor het stellen van een nieuwe norm in de branche. Zijn lof voor de uitgebreide veiligheidsuitrusting van de bestelwagen benadrukt de behoefte aan dergelijke technologie in commerciële voertuigen en sluit aan bij het doel van Euro NCAP om bestelwagens uit te rusten met geavanceerde veiligheidstechnologieën die vergelijkbaar zijn met die in personenauto's.

Erfenis van uitmuntende veiligheid

Met de Ford Transit Courier 2024 zet Ford Pro zijn erfenis van topprestaties op het gebied van voertuigveiligheid voort. Deze bestelwagen treedt in de voetsporen van de Transit en de Transit Custom, waarmee de reputatie van Ford Pro om veiligheid hoog in het vaandel te dragen verder wordt versterkt. De consistente erkenning door Euro NCAP benadrukt Ford Pro's toewijding aan veiligheid in het hele voertuigassortiment. U vindt ford transit onderdelen in onze online winkel.


Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen:

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe