Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - nieuwe versie van de iconische camper

Caravanning is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en Ford blijft niet achter. De onlangs onthulde Ford Transit Custom Nugget 2024 brengt innovaties die het waard zijn om nader te bekijken. Ford zet zijn traditie van uitmuntendheid en innovatie voort met de nieuwste editie van zijn populaire camper. De nieuwe Ford Transit Custom Nugget 2024 weerspiegelt de groeiende trend van interesse in 'huizen op wielen' en draagt de belofte van evolutie in zich, waarbij traditie wordt gecombineerd met moderniteit. Wat maakt hem uniek onder de andere campers op de markt? Veel plezier met het artikel.

Stijl en aandrijflijn

De nieuwste versie van de Transit Custom Nugget verrast niet op het gebied van styling. Het ontwerp van het basismodel wordt voortgezet, maar met een paar interessante wijzigingen - de dakbekleding en de luifel aan de rechterkant. Het motorenaanbod is uitgebreid ten opzichte van de vorige versie. Diesel liefhebbers zullen de 170 pk sterke 2.0 EcoBlue turbodiesel met 8-traps automatische transmissie waarderen. Liefhebbers van groen rijden zullen de 232 pk plug-in hybride waarderen, gebaseerd op technologie van de Ford Kuga.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - interieur

Het belangrijkste element van de Ford Transit Custom Nugget 2024 is het interieur. Digitalisering is dit model niet ontgaan en dat blijkt uit het volledig digitale instrumentenpaneel en het 13-inch touchscreen met Ford SYNC 4-software, waarmee de bestuurder kan genieten van cloudgebaseerde navigatie en een draadloze verbinding met een smartphone. De cockpit is doordacht en ergonomisch, met draaibare voorstoelen en een vlakke vloer waardoor je je gemakkelijk door de cabine kunt bewegen. Het woon-, slaap- en keukengedeelte zijn duidelijk van elkaar gescheiden. De keuken is ontworpen in een 'L'-vorm en biedt 20% meer aanrechtruimte en een nieuwe koelkast. Details zoals zacht sluitende deuren en uittrekbare kastgrepen geven het interieur nog meer charme.
Custom Nugget 2024 - interieur

Technologie binnen handbereik

De meeste functies van de camper worden bediend via een 7-inch touchscreen. Hiermee kun je de verwarming, het waterpeil en het batterijniveau regelen. Ook noemenswaardig zijn de innovatieve LED-verlichting en het fotovoltaïsche paneel op het dak, dat meer energie kan leveren dan nodig is om alle systemen van stroom te voorzien.

Samenvatting: Ford Transit Custom Nugget 2024

De Ford Transit Custom Nugget 2024 combineert ultramoderne technologie met de praktische eisen die aan een camper worden gesteld. Gebaseerd op een beproefd chassis, maar met onafhankelijke ophanging aan de achterzijde, is de Transit Custom Nugget 2024 het antwoord op de groeiende behoeften van de kampeermarkt. De basisprijs is €76.500 op de Duitse markt. Zal de Ford Nugget 2024 de koning van de wegen en campers worden? De tijd zal het leren. Maar vergeet niet dat je onderdelen voor bestelwagens en campers kunt vinden in onze online shop.
Ford Nugget 2024

De geschiedenis van de Ford Nugget - een reis door de decennia heen

De geschiedenis van de Ford Nugget camper gaat terug tot 1986, toen Ford, in samenwerking met campermarktleider Westfalia, de eerste versie van het voertuig lanceerde. Westfalia, met meer dan 50 jaar ervaring, wordt al jaren beschouwd als trendsetter onder kampeerders. Legendarische modellen zoals de James Cook of Joker, gebaseerd op een Ford of Daimler chassis, zijn een symbool geworden van uitstekende bouwkwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De geschiedenis van Westfalia begon al in 1844, toen Johann Bernhard Knöbel de smederij oprichtte waarvan de productie het begin was van deze opmerkelijke reis. De echte revolutie kwam echter in de jaren 1950, toen Westfalia op speciaal verzoek van een van zijn klanten de "Camping Box" creëerde, waarmee een standaard VW-busje werd getransformeerd in een volledig uitgeruste camper, wat de droom werd van veel reizigers in die tijd. Bezoek onze online shop voor originele Ford onderdelen.

Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen:

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe