Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - nieuwe uitrusting, lager gewicht

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste trends in de wereld van bestelwagens, dan zul je zeker aandacht besteden aan het nieuwste model bestelwagen van Ford. De Ford Transit 2024 is dan wel geen nieuwe generatie bestelwagen, maar hij belooft wel een aantal nieuwe functies en interessante oplossingen die het leven van zowel chauffeurs als bedrijfseigenaars zeker gemakkelijker zullen maken. Maakt de vernieuwde versie kans op de titel van beste bestelwagen van het jaar 2024? We nodigen je uit om het artikel te lezen.

Transit 2024 - digitale meters en SYNC 4

Laten we beginnen met het interieur. De Europese divisie van Ford heeft een 8-inch set digitale meters geïnstalleerd in de Ford Transit 2024. Dit betekent dat de traditionele analoge meters voor snelheid, brandstofstatus of koelvloeistoftemperatuur tot het verleden behoren. Het 12-inch touchscreen maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot alle belangrijke functies van de auto, van navigatie tot communicatiesystemen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het SYNC 4-systeem ook moderne functies zoals 5G-connectiviteit en OTA-updates (Over The Air). Vind onderdelen voor Ford Transit in onze online shop.
Nieuwe Transit 2024

Nieuwe functies in navigatie

SYNC 4 biedt ook toegang tot het Connected Navigation-systeem. Dit systeem houdt de bestuurder de eerste 12 maanden na aankoop in realtime op de hoogte van de verkeerssituatie. Daarnaast kun je met het systeem gemakkelijk nuttige punten vinden, zoals tankstations of parkeerplaatsen. Het Pro Upfit-integratiesysteem is een andere functie die zeker van pas zal komen op het werk en die carrosseriebediening vanaf het fabrieksdisplay biedt. In het geval van koelwagens zal het mogelijk zijn om de temperatuur in de laadruimte te controleren vanaf de bestuurderspositie.

Veiligheidssystemen Ford Transit 2024

Ook de veiligheid is op een hoger niveau gebracht. De nieuwe Ford Transit 2024 zal worden uitgerust met elektronische Pre-Collision Assist en autonoom remmen in noodsituaties, evenals hulpsystemen voor het aanhouden van de rijstrook. Deze voorzieningen verhogen niet alleen het veiligheidsniveau voor de bestuurder, maar ook voor andere weggebruikers. Delivery Assist is het antwoord van Ford op de groeiende behoeften van de koerierssector en automatiseert en versnelt het leveringsproces. De meeste onderdelen van de Ford Transit 2024 zullen hetzelfde zijn als in de 2019-versie.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Lichtere onderdelen en nieuwe versnellingsbak

Ook de nieuwe 8-traps automatische transmissie voor de varianten met vooraandrijving mag niet over het hoofd worden gezien. De introductie van de nieuwe versnellingsbak, evenals lichtere naven en remonderdelen, heeft geresulteerd in een gewichtsvermindering tot 27 kg voor de Ford Transit 2024. De vermindering van het leeggewicht vertaalt zich in een toename van het laadvermogen, wat een belangrijk voordeel is voor bestelwagens. De nieuwe versnellingsbak verbetert niet alleen de efficiëntie, maar maakt het ook mogelijk om zwaardere ladingen te trekken, waardoor de veelzijdigheid van de bestelwagen toeneemt. De ford transit wielnaaf voor versie 2024 zit zeker in het assortiment van onze winkel.

Startsysteem met afstandsbediening

Je Ford Transit 2024 kan worden uitgerust met een startsysteem met afstandsbediening, waarmee je het contact tot op ongeveer 100 meter afstand kunt inschakelen. Of het nu een winterochtend of een warme zomerdag is, druk gewoon op een knop op de afstandsbediening en het afstandstartsysteem zal de temperatuur in de auto op een comfortabel niveau instellen nog voordat je instapt. Als je auto is uitgerust met automatische airconditioning, kun je deze zo instellen dat hij begint te werken wanneer je de auto op afstand start. Als u handmatige airconditioning hebt, werkt het systeem met de instellingen die actief waren toen u de auto uitschakelde.
Transit 2024 - de motor op afstand starten

Ford Transit 2024 - première

De Ford Transit 2024 is moderner, efficiënter en veiliger. Het is een model dat zeker de aandacht zal trekken van zowel chauffeurs als eigenaars van transportbedrijven. Met zo'n breed scala aan innovaties moet de Ford Transit 2024 een nieuwe standaard zetten in het bestelwagensegment. De eerste leveringen van deze gemoderniseerde bestelwagen worden verwacht in de zomer van 2024. Bent u klaar voor een doorbraak? De Ford Transit 2024 staat klaar om een nieuw tijdperk in bestelwagens te definiëren. Misschien bent u ook geïnteresseerd in de tekst over: Ford Tourneo Connect 2023.

Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen: