Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit - Hoe een camper bouwen?

Veel reizende fans dromen ervan om hun eigen camper te maken, die kan worden gebruikt om de hele wereld te veroveren. De beperkte laadruimte creëert onbeperkte woonmogelijkheden. Eén ding is genoeg voor een geïmproviseerd matras, anderen vullen de auto aan met een keuken en weer anderen creëren autonome, onafhankelijke projecten.


Ford Transit - eigen project of kant-en-klare constructie?


De meeste mensen die van plan zijn een bestelwagen te kopen / bouwen, brengen deze zaak naar het financiële criterium. Een persoonlijk voorbereid project is een goedkopere oplossing. Vooral dat we niet alles op één moment hoeven te doen. Zelfstandig werk zal zeker meer plezier en liefde brengen voor het voertuig zelf. Het uitvoeren van de reconstructie zelf kan ook aan uw eigen specifieke verwachtingen voldoen. Alles is leuk ... dus waarom zou iemand geïnteresseerd zijn in het kopen van een complete camper? Wanneer iemand financieel onafhankelijk is en geen tijd heeft, dan zal hij de voorkeur geven om met een kant en klare oplossing te gaan. Zo iemand kan er zeker van zijn dat de camperan wordt gemaakt door professionals. Dit garandeert stabiliteit, biedt een soort van comfort. Tijdens je doe-het-zelf doe je veel schade, inclusief onherstelbare schade. De beslissing moet daarom afhankelijk zijn van individuele mogelijkheden en voorkeuren. Elke oplossing heeft goede en slechte kanten! Mocht u echter besluiten het bestelbusje in een camper te veranderen, dan hebben wij enkele basistips voor u.Ford Transit - Hoe een bestelwagen in een camper veranderen?


1. Kies de juiste versie van Transit van.

De eerste stap is het kiezen van de juiste versie van een Ford-bestelwagen. Zoals u weet, ziet elke generatie Transit van een andere manier. U moet de selectie aanpassen aan uw eigen behoeften en financiële mogelijkheden. Liefhebbers van klassiekers gaan op zoek naar de modellen MK1 en MK2. Mensen die meer ruimte nodig hebben, moeten een versie met een hoog Jumbo-dak kiezen. De MK3 - MK5-modellen moeten de goedkoopste zijn. Bedenk echter dat veel afhangt van de staat van de motor en het lichaam zelf. Het is gemakkelijker om te werken aan een bescheiden, goed bewaard model dan aan een lekkende kaas.2. Ontwerp de veranderingen die u wilt maken!

Als u al een Ford Transit-busje heeft waarop u kunt werken, moet u beginnen met plannen. Meet het oppervlak van een potentiaalbed, rangschik de plaatsing van basisdingen - het bed zelf kan aan het plafond worden opgehangen. Het is in deze fase dat u moet beslissen of u een eethoek nodig heeft, hoeveel kasten er passen, of er een gootsteen is, ruimte voor fietsen...3. Handel!

In dit stadium is er niets anders dan actie ondernemen. Vergeet niet dat je elke beweging je mogelijkheden in de toekomst beperkt. Elke uitgesneden opening in het lichaam van de Transit zal elk gelast element het aantal mogelijke variaties en veranderingen verminderen. Een van de eerste stappen is een goede isolatie van uw Transit en het aanbrengen van geschikte panelen in het voertuig. In de volgende fase is het de moeite waard om het bed te plaatsen om te zien hoeveel ruimte er werkelijk in zit. Doe niet alles tegelijk. Stap voor stap, stadium na stadium, ontwikkel je geweldige project. Na het voltooien van de afzonderlijke fasen van het remodelleren, neemt u uw voertuig mee op een korte reis. Controleer hoe de nieuwe elementen reageren op autorijden - is er iets meer stabilisatie of ondersteuning nodig? Overweeg ook om stopcontacten aan de achterkant van het voertuig te plaatsen. Vergeet niet dat dit UW individuele project is. Je kunt er alles in stoppen wat je wilt. Van de steenoven, via de goudvis tot de hangmat hing tussen de keuken en de slaapkamer..4. Reis!

De belangrijkste fase! Stap gewoon in de Ford Transit en ga op pad! U hoeft niet te wachten tot het hele project is voltooid! Begin met de belangrijkste dingen, ga op reis en kijk wat je het meest mist. Behandel dit element vervolgens als het volgende doel van je geweldige project. De waarheid is dat er altijd iets te repareren valt. Je kunt jezelf echter niet verliezen in constante correcties en herbouwingen, omdat je het hoofddoel van je acties kunt vergeten: AVONTUUR!

Denk eraan om ook zorg te dragen voor de technische voorbereiding van het voertuig. Het overwinnen van een groot aantal kilometers veroorzaakt natuurlijke slijtage van bepaalde componenten, die constant worden vervangen - brandstoffilters, luchtfilters, remblokken. U kunt al deze onderdelen voor de Ford Transit bestelwagen vinden op onze website! Waar wacht je op? Zorg voor je eigen dromen!


Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen:

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe