Your browser does not support JavaScript!


Elektrische Ford Transit is nu beschikbaar!

Alles wijst erop dat de toekomst toebehoort aan elektrische auto's en autonome voertuigen. De nieuwe regelgeving en de richting die grote automobielbedrijven willen laten zien dat we in 15-20 jaar de dominantie van elektrische voertuigen kunnen ontmoeten. Voor zover elektrische voertuigen niet zo schokkend zijn, is het unieke zicht dat van de "batterij". Hoe snel zal dit veranderen? Lees verder!


Lightning SystemsLightning Systems, ontwikkelaar van oplossingen voor efficiëntie en emissieverbetering voor wagenparken over de hele wereld, introduceren een volledig elektrisch systeem met nulemissies voor Ford Transit-modellen voor personenauto's, bestelwagens, cabines voor uitsnijden en chassis.
Pre-orders worden nu door Lightning Systems gemaakt voor zijn nieuwe volledig elektrische Lightning Electric upfit-systeem voor de Ford Transit, heeft het bedrijf onthuld.
Het nieuwe conversie-aanbod zal voor het eerst beschikbaar zijn op Ford Transits in de zware klasse (10,360-pond bruto voertuiggewicht), waarbij de aankoop beschikbaar is via het eQVM-programma van Ford Motor Company. Alle service en conversies worden uitgevoerd door Ford QVM-gecertificeerde dealers en upfitters.
Over het geheel genomen ligt de prijs voor een conversie in de VS tussen $ 69.000 en $ 89.000, afhankelijk van het feit of iemand kiest voor het bereik van 50 mijl of het bereik van 100 mijl. De leveringen zijn momenteel gepland om begin volgend jaar te beginnen. Installatie heeft naar verluidt slechts een paar uur tijd nodig.
Variërend op basis van de gekozen opties, kan het opladen met een 50 kW DC snellader in minder dan een half uur worden voltooid, en de laadcapaciteit kan oplopen tot 4000 lbs.
Lightning Systems heeft met New Eagle gewerkt aan het ontwerp van het Lightning Electric-systeem voor de Ford Transit. UQM Technologies levert de aandrijflijncomponenten van deze set inclusief versnellingsbak, elektromotor en omvormer, evenals softwarebesturingen voor optimale prestaties en efficiëntie.Deutsche Post DHL GroupDe Deutsche Post DHL Group is in juli 2017 gestart met de productie van een elektrische bestelwagen op basis van de zevende generatie van de Ford Transit, de StreetScooter GmbH en de Ford-Werke GmbH. Volgens officiële aankondigingen zullen er minstens 2.500 Transit elektrische voertuigen op Duits staan straten tegen 2018, die zullen worden aangepast aan de specificaties van Deutsche Post en DHL.
StreetScooter GmbH produceert sinds 2015 vrachtwagens in Aken. Tot op heden is de vloot van Deutsche Post al in de buurt van 3000 eenheden.
De kleine stroomvoorzieningspakketten hebben een pakket van 4,3 kubieke meter en de lithium-ion (Li-Ion) -batterijen maken maximaal 80 kilometer mogelijk. Wat gebeurt er met Ford Transit? Elektrische doorvoer met een levering van meer dan 20 kubieke meter en het bereik van lithium-ionbatterijen in het voertuig is voldoende om 80 tot zelfs 200 kilometer te rijden. De elektrische aandrijving genereert 204 pk en 300 Nm, maar de maximale snelheid van de StreetScooter Work XL is slechts 85 km / u.
De officiële payload van de StreetScooter Work XL is 1 350 kg, wat betekent dat zonder bezorging deze koerierslevering maar liefst 2900 kg weegt. Een hoog persoonlijk gewicht is grotendeels te wijten aan zware batterijen.


Hybride Ford Transit Custom PHEVDe auto werd gepresenteerd op Cenex Low Carbon Vehicle 2017 (Cenex) in het Verenigd Koninkrijk. Auto - zoals elke andere plug-in hybride - is uitgerust met een elektromotor, een lithium-ionbatterijpak en een verbrandingsmotor; In Ford is dit een EcoBoost-prijs van 1 liter.
Doorvoer-plug-in-batterijen bevinden zich onder de vloer van de auto om de bagageruimte niet te verminderen. De batterijcapaciteit is 50 km in pure elektrische rijmodus. Een extra benzinetank zorgt voor een totaal van meer dan 500 kilometer. Ford bereidt momenteel 20 exemplaren van de auto voor. voor het London Transport Bureau en de Police Office. Auto's zullen deelnemen aan testen van 12 maanden. De massaproductie van de hybride Ford Transit Custom plug-in zal in 2019 plaatsvinden.Interessant...

De volledig elektrische versie van de Ford Transit, genaamd Edison, werd in 2009 in Engeland geproduceerd door Smith Electric Vehicles! Het bereik van het voertuig was ongeveer 130-160 km. Maximumsnelheid was 80 km / h! Deze zijn vergelijkbaar met die andere bedrijven aanbieden na 8 jaar!


>

Wist je dat ... ?

Onze andere blog artikelen: