Your browser does not support JavaScript!


Over het bedrijf Transit Center

Transit Center is specialist in de verkoop van onderdelen voor Ford Transit en onderdelen voor bestelwagens van diverse fabrikanten. We zijn sinds 1996 op de onderdelenmarkt voor bedrijfsvoertuigen. We breiden onze onderdelenbasis voortdurend uit en bieden klanten originele producten, reserveonderdelen uit het premiumsegment en traditionele vervangingen. Momenteel wordt de activiteit van het bedrijf uitgebreid tot 22 Europese landen, maar we kunnen producten leveren op elke plek op aarde.

Transit Center is in de eerste plaats een professionele benadering van de klant, jarenlange ervaring, snelle verzending en een breed scala aan producten tegen aantrekkelijke prijzen.

We worden gekenmerkt door een constant verlangen om te ontwikkelen en te streven naar perfectie. Gespecialiseerd personeel heeft technische kennis over onderdelen voor bestelwagens, waardoor zij eventuele aankooponzekerheden van onze klanten kunnen wegnemen. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat niets onmogelijk is. Het beste bewijs hiervan is de beschikbaarheid van nieuwe onderdelen voor bestelwagens die jarenlang niet zijn geproduceerd.

Transit Center is een bedrijf geboren uit liefde voor de auto!


Shop

 
Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Geavanceerd zoeken
Transit Center in Europe